4 pers.
Ingredienser
250 g fintsnittet oksemørbrad
2 små rødløg
2 tsk. sukker
1 bladselleri i tynde skiver
2 spsk. limesaft
Marinade:
2 tsk. finthakket hvidløg
2 tsk. finthakket ingefær
1 tsk. Sambal Oelek
3 spsk. oystersauce
1 tsk. sort chilipasta
3 spsk. olie
Pynt:
2 tomater i både
½ agurk i skiver
frisk koriander
Fremgangsmåde
Bland marinaden af hvidløg, ingefær, Sambal Oelek, oystersauce, chilipasta og olie. Vend fintstrimlet oksekød i marinaden i mindst 30 minutter. Jo længere tid kødet marinerer, jo bedre, gerne 1 døgn i køleskab. Steg kødet i wok sammen med halvdelen af løgbådene og sukkeret og bland det straks med bladselleri i en skål. Lad det køle af og smag til med limesaft og salt. Anret blandingen på et fad med tomat, agurk og resten af de rå løgbåde. Pynt med koriander.