Ingredienser
- 6 dl. hønseboullon.
- 2 stk. citrongræs skåret i mindre stykker.
- 8 kinarejer med skal eller 250 g. rejer.
- 150 g. små champignoner i skriver.
- 5 chilipebre – uden kerner – skåret i tynde strimler.
- 4 spsk. limesaft.
- 1 spsk. fiskesauce.
- 4 – 6 papirtynde skiver lime til pynt.
- frisk korianderblade til pynt
Fremgangsmåde
- Hæld hønseboullion i en wok og bring den i kog.
- Tilsæt citrongræs, kinarejer/rejer og svampe og evt. fonen fra rejerne. Småsimre i 3-4 min.
- og tilsæt chilipebre, limesaft og fiskesauce.
- Smag til med mere limesaft eller fiskesauce.
- Suppen skal være sur-sød og smage af salt.
- Pynt med limeskiver og korianderblade.
Velbekomme.