Krydrede rejer i citrongræssuppe

Ingredienser

  • 6 dl. hønseboullon.
  • 2 stk. citrongræs skåret i mindre stykker.
  • 8 kinarejer med skal eller 250 g. rejer.
  • 150 g. små champignoner i skriver.
  • 5 chilipebre – uden kerner – skåret i tynde strimler.
  • 4 spsk. limesaft.
  • 1 spsk. fiskesauce.
  • 4 – 6 papirtynde skiver lime til pynt.
  • frisk korianderblade til pynt

Fremgangsmåde

  • Hæld hønseboullion i en wok og bring den i kog.
  • Tilsæt citrongræs, kinarejer/rejer og svampe og evt. fonen fra rejerne. Småsimre i 3-4 min.
  • og tilsæt chilipebre, limesaft og fiskesauce.
  • Smag til med mere limesaft eller fiskesauce.
  • Suppen skal være sur-sød og smage af salt.
  • Pynt med limeskiver og korianderblade.

Velbekomme.